Nagels

In mijn nagelstudio werk ik met gel. Gel wordt altijd uitgehard onder een UV of LED lamp. Het voordeel van gelnagels ten opzichte van acrylnagels is dat gel wat flexibeler is. Gel voelt ook wat natuurlijker aan dan acryl.

Bij verlenging van de natuurlijke nagels werk ik nooit met tips, maar altijd met sjablonen. Op deze manier kan er een natuurlijk uitziende nagel gecreëerd worden. Gel kan ook aangebracht worden als versteviging van de natuurlijke nagel, zonder verlenging.

sjabloon victoria vynn voor gelnagels verlenging
Sjabloon voor verlenging van de natuurlijke nagel

De gelnagels worden afgewerkt met gelpolish. Met gelpolish heeft u 3 a 4 weken mooie verzorgde nagels, afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien. Na 3 of 4 weken kunt u de nagels laten bijvullen en wordt er een nieuwe kleur gelpolish aangebracht.

Bent u een nagelbijter en wilt u heel graag mooie verzorgde nagels?  Als nagelstyliste kan ik u hierbij helpen. Speciaal hiervoor is het nagelbijtarrangement ontwikkeld. Het nagelbijtarrangement duurt in totaal 3 maanden waarbij u in de eerste maand wekelijks een afspraak heeft om de nagels bij te werken en eventuele ‘ongelukjes’te herstellen. Nagels van nagelbijters groeien vrij snel dus de uitgroei werk ik ook steeds netjes bij. Na de eerste maand komt u om de week bij mij langs en dit wordt opgebouwd naar 3 weken. De laatste afspraak is een controleafspraak. U heeft dan inmiddels uw eigen nagels onder de gel en ze hoeven niet meer verlengd te worden. In totaal heeft u 6 a 7 afspraken gedurende het nagelbijtarrangement. Na het nagelbijtarrangement kunt u blijven komen voor de normale opvulbehandelingen.

In mijn nagelstudio werk ik met de producten van het Italiaanse Layla Cosmetics en met het professionele merk Victoria VYNN.

Wimpers

Sinds 2017  kunt u bij mij ook terecht voor wimperlifting. Wimperlifting is een relatief nieuwe behandeling als alternatief voor wimperextensions. Niet iedereen houdt van het opvallende effect van wimperextensions en soms zijn mensen allergisch voor de lijm die gebruikt wordt om de extensions te plaatsen. In beide gevallen is wimperlifting een ideaal alternatief.

Bij wimperlifting worden de natuurlijke wimpers gelift waardoor ze langer lijken. Door de wimpers tijdens de behandeling ook nog te verven, wordt het resultaat nog opvallender. Het effect van wimperlifting blijft ongeveer 6 weken zichtbaar.

wimperlifting, lash lifting LVL behandeling

Voor de wimperlifting werk ik met mijn eigen merk Lash Up!

Heeft u zelf ook een nagelstudio? Of heeft u een schoonheidssalon of wimpersalon? Dan kunt u bij mij ook de cursus wimperlifting volgen. Kijk voor meer informatie op de website van Lash Up!