De duikopleidingen van Sports-Education & Adventures in Midden Nederland worden gedurende het seizoen op maat gegeven. Woon je in de regio’s Amersfoort – Utrecht – Zwolle – Amsterdam? Vraag naar de mogelijkheden bij jou in de buurt! Gedurende het hele seizoen zijn we langs de kant van de Vinkeveense plassen te vinden, één van de meest heldere plassen in Nederland!

Padi Openwater cursus

Dit is de eerste stap in de onderwaterwereld. Tijdens deze cursus leer je de basisvaardigheden van de duiksport. De Padi openwater cursus bestaat uit 3 onderdelen. Theorie, zwembadtrainingen en buitenwater trainingen. Deze onderdelen zijn verdeeld over 5 modules.

Om deel te nemen aan deze cursus moet je in het bezit zijn van een eigen basisuitrusting. Dit bestaat uit een duikbril en snorkel. Daarnaast adviseren we eigen schoentjes en vinnen aan te schaffen. Mocht het nodig zijn is dit ook te huren, de verdere duikmaterialen zijn inbegrepen.

Padi Advanced diver cursus

De volgende stap maken de meeste cursisten om zich verder te verdiepen in verschillende diciplines van de duiksport. De Advanced diver cursus bestaat uit 5 zogenaamde Adventure dives zoals Diepduiken en Navigatie (verplicht) en keuze duiken zoals Nachtduiken, Stromingsduiken, PPB ( trimvaardigheden) Opsporing en berging of wrakduiken.

Voor deze opleiding moet je in het bezit zijn van een Padi Openwater diver brevet (of gelijkwaardig), een basisuitrusting en een trimvest. Mocht het nodig zijn is dit ook te huren, de verdere duikmaterialen zijn inbegrepen.

Padi Rescue diver

Dit is het eerste brevet waarbij je jezelf volledig richt op het welzijn van jou zelf als je buddy. Tijdens deze cursus leer je omgaan met stress bij anderen en omgaan met noodsituaties. Tijdens je reddingsvaardigheden maak je continu gebruik van je kennis op het gebied van eerste hulp (EFR, zie pagina eerste hulp). Voor deze opleiding moet je in het bezit zijn van een Padi Advanced diver brevet (of gelijkwaardig) en naast de basisuitrusting een trimvest. Mocht het nodig zijn is dit ook te huren, de verdere duikmaterialen zijn inbegrepen.

Padi Divemaster

Dit is de eerste stap naar het professionele duiken. Tijdens deze intensieve cursus worden je theoretische kennis en praktische vaardigheden op instructeursniveau gebracht. Je leert naast het omgaan met cursisten alle aspecten van de opleidingen zoals veiligheid, logistiek en financien. Voor deze opleiding moet je in het bezit zijn van een Padi Rescue diver brevet (of gelijkwaardig) en een eigen uitrusting.

Duikkeuring

Voor alle opleidingen geldt dat je in het bezit moet zijn van een keuring, niet ouder dan één jaar. Neem voor informatie hierover contact met ons op.

Mocht u meer informatie willen over de duiklessen in Veenendaal of bij u in de buurt, stuur een mail naar info@s-e-a.nu of bel naar 0621281241

Wanneer u eens mee wilt om te kijken of om te duiken, kijk dan bij de uitstapjes waar we allemaal te vinden zijn.