U kunt bij Djessie Beauty ook terecht voor een aantal opleidingen. U krijgt altijd 1 op 1 les, waardoor u gedurende de hele cursus voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Na iedere cursus ontvangt u, bij voldoende resultaat, een certificaat.

Workshop gelpolish – € 30,00

Tijdens de workshop gelpolish maak ik u wegwijs in het gebruik van gelpolish. Welke voorbereiding is nodig, hoe brengt u gelpolish aan en hoe lang moet het uitharden. U leert hoe gelpolish verwijderd moet worden en ik leer u hoe u zorgt dat de gelpolish zo lang mogelijk mooi blijft.

Het gebruik van de producten in inbegrepen. Na afloop van de workshop kunt u indien gewenst, de benodigde producten bij mij aanschaffen. 

Basiscursus gelnagels – € 195,00

Wilt u weten of het vak van nagelstyliste iets voor u is? Of wilt u graag uw eigen nagels verlengen? Tijdens de basiscursus gelnagels leer ik u de belangrijkste basisbeginselen voor het plaatsen van gelnagels.  De basiscursus bestaat uit 2 cursusdagen van 10 tot 16 uur.

Lesdag 1: Aan de orde komen o.a. de opbouw van de nagel, informatie over bacteriën en hoe je zo hygienisch mogelijk werkt en waarom. Uiteraard leer ik je de stappen van het plaatsen van gelnagels m.b.v. sjablonen.

Lesdag 2: Tijdens de 2e lesdag leer je hoe je de gelnagels moet bijwerken/opvullen en besteden we uitgebreid aandacht aan het netjes afwerken van de nagels. 

Het gebruik van de producten is inbegrepen. Indien gewenst, kunt u na afloop van de cursus de benodigde producten aanschaffen.

Voor deze cursus heeft u voor beide cursusdagen een model nodig. Lunch is inbegrepen. 

Cursus wimperlifting – vanaf € 211,75 inclusief uitgebreid startpakket

Voor de cursus wimperlifting verwijs ik u graag door naar mijn Lash Up! website. U vindt daar uitgebreide informatie over wimperlifting en over de cursussen en het startpakket.