Sports-Education & Adventures (SEA), is te vinden in Woon en Zorgcentrum Bethanie in Ede nabij de doorgaande weg naar Bennekom en Veenendaal.

ZWEMLESSEN

Onze zwemlessen in Ede staan garant voor plezierige lessen waarbij het kind centraal staat. Wij vinden het zo belangrijk dat uw kind op een plezierige wijze leert zwemmen want dit is de basis snel leren! Bovendien baseren wij als één van de eerste zwemscholen in Nederland de lesmethodiek volgens de pedagogische principes van de Vreedzame Wijk, waaraan steeds meer (basis)scholen, verenigingen en bedrijven zich conformeren.

Uw kind komt bij ons op de eerste plaats! Wij werken met een lesplan dat volledig gericht is op het individu. Leert uw kind langzamer of juist sneller dan voorzien, dan wordt het lesplan hierop aangepast. De kinderen krijgen les in een vaste groep en worden door 1 instructeur begeleid naar het A diploma. Zo hoeven de kinderen maar éénmalig te wennen aan de instructeur.

 

 

 

De zwemlessen voor het A, B en C-diploma worden gegeven volgens de criteria van het ENVOZ. Deze voert periodieke beoordelingen uit om de zwemveiligheid van de kinderen te garanderen. Alle instructeurs van SEA werken volgens de beroepscode die hieraan verbonden is. Wij werken alleen met gediplomeerde zweminstructeurs. De zwemlessen vinden plaats op:

 

Dinsdag 15:45 Beginners A (1 plek beschikbaar)

Dinsdag 15:45 B & C (1 plek beschikbaar)

Dinsdag 16:30 Peutersurvival (4 plekken beschikbaar)

Dinsdag 16:30 Beginners A (4 plekken beschikbaar)

Dinsdag 17:15 (wachtlijst)

ZEEMEERMIN ZWEMLES IN EDE

 Als enige in de regio starten wij medio Maart 2017 in Ede met het geven van Zeemeermin zwemles. Hoewel het Zeemeermin zwemles heet is het ook voor jongens, de Zeemeermannen hartstikke leuk!

Je kunt meedoen aan zeemeermin zwemles als je in het bezit bent van je A-diploma en minimaal 7 jaar oud bent. De lessen worden gegeven in kleine groepjes. Je kan meedoen aan Zeemeermin zwemles op:

Donderdag 15.45-16.15 uur.

Donderdag 16.15-16.45 uur.

Donderdag 16.45-17.15 uur.

Naast de basiscursus zijn er verschillende mogelijkheden om verder te gaan! Doe mee aan de cursus SHOWmeermin of SPEEDmeermin!

DUIKLESSEN

De duiklessen worden in zwembad De Vallei in Veenendaal gegeven.. Naast Ede geven we les in omgeving Amersfoort, Utrecht en Hilversum. Veel buitenduiken gebeuren in de vinkeveense plassen het Oostvoornse meer of in Zeeland.

 

De beginnerscursus, het Padi Open Water cursus bestaat uit 5 modules. Deze bestaan uit praktijk en theorie. Wanneer alle modules met succes doorlopen zijn gaan we de vaardigheden in het buitenwater in praktijk brengen. De cursus begint altijd in zwembad De Vallei Veenendaal. Iedere week behandelen we 1 module praktijk en 1 module theorie. Na afronding van de theorie volgt een examen.

De meeste vervolgcursussen doen we in het buitenwater, op een locatie die daarvoor geschikt is. Aan de hand van de oefeningen die gedaan moeten worden besluiten we de exacte locatie.

Contact gegevens: Grenspolder 85  – 2825 JA  – Amersfoort  – Mail: info@s-e-a.nu  – tel: 0621281241  – KvK nr: 51622416 Btw nr: NL136041954B01