ZWEMLES IN EDE

Wij vinden het belangrijk dat uw kind in een veilige en plezierige omgeving leert zwemmen. Vandaar dat de keuze voor het heerlijke warme therapeutische bad van Woon-, Zorg- en Dienstencentrum Bethanië een ideale omgeving is! Sports – Education & Adventures is een kindvriendelijke zwemschool. Dit laten we graag zien en nodigen u als ouder uit de lessen aan de kant bij te wonen.

LESTIJDEN

Momenteel zijn de lestijden voor de zwemlessen iedere dinsdag van 15:45 – 16:30 en van 16:30 – 17:15 voor het zwemABC.

INSCHRIJVEN

Om in te schrijven voor de zwemles kunt u inloggen op de website. Door middel van het invullen van het contactformulier doet u de de daadwerkelijke inschrijving. Graag ontvangen wij de volledige naam van uw kind, de geboortedatum en contactgegevens. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.

U  hoeft  geen inschrijfkosten te betalen en is er momenteel geen wachtlijst. Hierna hoeft u niets te doen dan de daadwerkelijke oproep af te wachten.

LESPAKKETTEN

Onder de knop ‘Shop’ vind u de mogelijkheden tot het betalen van het lesgeld. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Wij bieden u de mogelijkheid per maand te betalen of het A diploma af te kopen. U betaalt dan in één of twee keer een vast bedrag, ongeacht het aantal lessen dat uw kind nodig heeft. Kijk voor meer informatie over de betaalmogelijkheden onder de details van het product van uw keuze.

STARTEN MET ZWEMLES IN EDE

Ongeveer één maand voor de startdatum ontvangt u de oproep. De zwemlessen worden gegeven met behulp van het EasySwim pak. Dit kan aangeschaft worden op de website. Ook de lesgelden kunnen via de website voldaan worden. Op de eerste lesdag zal uw kind een EasySwim pak aangemeten krijgen, dit is uw eigendom en we verzoeken u het iedere les mee te nemen. Tijdens de les heeft u de mogelijkheid even rustig een kop koffie te drinken op de eerste verdieping of een boodschap te doen, natuurlijk bent u, zoals eerder aangegeven ook van harte welkom om tijdens de les mee te kijken. Sprts – Education & Adventures is een door ENVOZ erkend opleider. Dit betekend dat er regelmatige controle is op de kwaliteit van de zwemlessen en diploma zwemmen. Kijk op  de site van de ENVOZ voor de afzwemeisen.

Tijdens de zwemlessen is het dragen van een EasySwim pak verplicht. U kunt het EasySwim pak in onze shop bestellen.

ADRES

Woon-, Zorg- en Dienstencentrum Bethanië, Platteelhof 3, 6711 JK Ede.